Kortreiste spesialiteter

Restaurant Nordkyn

Kortreist mat får en ny betydning når du sitter og ser ut av vinduet at sjarken leverer dagens fangst!

I vår restaurant bruker vi alltid de beste råvarene som til enhver tid er tilgjengelige.
Vi utvikler stadig menyen slik at du som gjest hver gang får en ny smaksopplevelse.

mat1.jpgAlle våre fiskeretter er hjemmelagde - vi henter fisken  selv på kaia og tilbereder den blodfersk.
Vi får mye skryt for vår spesialitet:  Boknafisk, eller Hjellosing som vår variant kalles.
Det er rund torsk som har hengt noen uker til tørk i vinterluft før den kokes.
Den serveres med poteter, erterstuing, bacon og sennep.

I tillegg til herlige fiskeretter har vi også alltid retter av blant annet reinkjøtt og lammekjøtt på menyen.
Vi serverer også nydelig pizza, burgere og annet snacks.
Noe for enhver smak altså.

Åpningstider: 

Mandag-Fredag: 15.00-20.00
Lørdag: 11.00-20.00
Søndag:15.00-20.00
Resepsjonen er åpen i samme tidsrom som restauranten.

Gi oss beskjed om du har sen innsjekk, vi fikser det.

Velkommen skal du være!

Catering

Vi tilbyr catering for store og små selskaper, kurs, konferanser og møter. Kontakt oss på telefon 78 49 81 51 eller post@hotelnordkyn.no.