Nydelige måltider med fjordutsikt

Restaurant Nordkyn

mat1.jpgKortreist mat får en ny betydning når du ser ut av vinduet at sjarken leverer dagens fangst!  Lokale råvarer er en lidenskap for oss - vi bruker alltid de beste råvarene, som regel levert av lokale produsenter.

Alle våre fiskeretter produseres hos oss - vi henter fisken selv på kaia og tilbereder den blodfersk.

Boknafisk, eller Hjellosing som vår variant kalles, er en av våre to signaturretter. Det er rund torsk som har hengt noen uker til tørk i vinterluft før den kokes. Serveres med kokte poteter, ertepure, bacon, sennep og brunost.

På vår meny finner du alltid tre-fire alternative fiskeretter.

Reinskank er den andre av våre signaturretter, selvsagt basert på lokale råvarer.

Du finner alltid retter av reinkjøtt, lammekjøtt, svinekjøtt, storfe og kylling på vår meny.

I tillegg har vi pizza, hamburger og andre snacks på menyen, og selvsagt serverer vi også vegetarretter.

Vi tilbyr både take-away og catering.

Åpningstider: 

Mandag-Fredag: 15.00-20.00
Lørdag: 11.00-20.00
Søndag:15.00-20.00
Resepsjonen er åpen i samme tidsrom som restauranten.

Gi oss beskjed om du har sen innsjekk, vi fikser det.

Velkommen skal du være!

Catering

Vi tilbyr catering for store og små selskaper, kurs, konferanser og møter. Kontakt oss på telefon 78 49 81 51 eller post@hotelnordkyn.no.